luni, 17 august 2009

invatamantul romanesc

Citind presa , asa la o cafea gasesc un articol care ma pune pe ganduri
"Zeci de elevi din mai multe comune vasluiene vor începe şcoala învăţând în conace boiereşti, societăţi comerciale, dispensare ori construcţii care riscă să se dărâme la primul vânt mai puternic. La Vladia, Ciocani, Băcani, Epureni şi Hoceni s-a început construcţia unor şcoli cu fonduri de la Banca Mondială, însă şantierele au fost închise pentru că primarii nu au primit banii pentru continuarea lucrărilor. În consecinţă, elevii vor începe iarăşi anul şcolar în spaţii improvizate şi clădiri care stau să se prăbuşească."(obiectivul de vaslui)"
Problema invatamntului nu e ceva nou dar fiind aprin cand am citit si un articol in care sa anunta inaugurarea sau cum ii se mai spune a unei noi bisesrici deja imi venea sa rad tastatura.Defapt cum sa fie altfel in romania fiecare se chinue sa traiasca bine , dar popii o duc excelent .... in fine deviam de la subiect .Se pare ca lucrul firec al romanului e sa faci totul pe jumatate , banca mondiala a renuntat la finatare . de ce? asta ramane un buna intrebare.
biserici se poate dar scoli nu ... iar deviind de la subiect nu ma pot abtine deoarece e strigator la cer , o sa ajungem pardon suntem o tara de inculti si anaflabeti dar macar....
traim intro tara de tot kkt si ce sa mai ceri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu